The Shop

Schaf hier direct je yoga materialen, producten, workshop of lidmaatschap aan.
Eenmalige sessie
Bring a Friend
Proefles
Workshops
Personal training
Producten
Abonnementen
ODS inschrijving

Eenmalige yogales

Deelname aan 1 losse les naar keuze

15.00

View

Eenmalige coaching sessie

Heb je het gevoel dat je vastzit en zie je je volgende stap niet? Dan help ik je graag op weg. Vaak kan één gesprek al enorm veel helderheid creëren en ruimte scheppen om een volgende stap te zetten die van tevoren nog niet zichtbaar was. Boek hier je eenmalig consult waarin we jouw situatie in kaart brengen. Analyseren waar je staat, waarom je daar staat, waar je naartoe wilt, wat er in de weg staat en het allerbelangrijkste: wat je nu kunt doen om in beweging te komen. Vanuit daar ontvouwt zich vaak vanzelf de volgende stap.

75.00

View

Bring a Friend Limited

Deelname aan 1 les per week naar keuze. Eerste maand gratis.

50.00 monthly

View

Bring a Friend Limited Plus

Deelname aan 2 lessen per week naar keuze. Eerste maand gratis

75.00 monthly

View

Bring a Friend Unlimited

Onbeperkt deelname aan alle lessen. Eerste maand gratis

100.00 monthly

View

Proefles Personal training

Wil je graag ervaren of wekelijks een uur personal training iets voor jou is. Boek dan een proefles bij Rob. In de proefles bespreek je samen met Rob aan welke trainingsdoelen je wilt werken en geeft hij je een helder beeld hoe je hieraan samen met Rob gaat werken.

0.00

View

Proefles

Wil je graag kennis maken met The Yoga Rebelation en ervaren hoe je yoga als tool kan inzetten in je dagelijks leven, boek hier een proefles. Bij The Yoga Rebelation vertalen we dat wat we leren op de mat steeds naar ons leven buiten de mat. Want juist in je dagelijks leven vind de echte yoga plaats. We werken vanuit verschillende invalshoeken altijd gericht op het opbouwen van een krachtige body en mind. Kijk op het rooster en meld je aan voor de les waar je graag aan wilt deelnemen. Weet je niet zeker welke les geschikt voor je is, laat het ons weten en we nemen contact met je op om de juiste optie voor jou te bepalen. Na de proefles plannen we een follow up gesprek met je in waarin we bespreken wat je behoeften en mogelijkheden zijn.

0.00

View

Stu Girling Spine & Back Bend Workshop

In deze unieke workshop zal Stu je meenemen in de wereld van back bending. Er wordt uitgebreid ingegaan op de rug zelf en in relatie tot de soms gevreesde back bend. Maar tegelijkertijd is een back bend natuurlijk een algehele achteroverbuiging, dus wat gebeurt er met de rest van het lichaam, en hoe werkt alles samen om deze houding in te gaan en verder te verdiepen? Waar loop je vast in je back bend, of waar lopen je studenten vast? Waarom is dat en hoe kun je hieraan werken of andere in begeleiden? Op al deze praktische zaken gaat Stu in tijdens de workshop. Tijd: 12.45 15.45 uur

50.00

View

Stu Girling Basic Anatomy Workshop

In deze workshop leer je vanuit de anatomie meer over je struggles in bepaalde basishoudingen maar ook over de meer uitdagende houdingen. Waarom bepaalde houdingen voor de een makkie zijn en de ander er alleen maar over kan dromen. Maar ook hoe je veilig in houdingen gaat met respect voor je lichaam en wat anatomisch gezien verstandig is om te doen, wat de voorwaarden zijn voor het veilig uitvoeren van bepaalde poses. Allemaal bedoeld om jouw lichaam maar mogelijk ook dat van je studenten beter te leren begrijpen. Tijd: 9.00 12.00 uur.

50.00

View

Personal training

Wekelijks ga je samen met Rob een uur aan de slag in de studio en begeleidt hij je richting het behalen van je trainingsdoelen zoals het versterken van je core, een paar kilootjes kwijt kwijtraken of je lichaam sterker maken en je conditie verbeteren.

100.00 monthly

View

Partner Personal training

Wekelijks ga je samen met je partner en Rob een uur aan de slag in de studio en begeleidt hij jullie richting het behalen van jullie trainingsdoelen zoals het versterken van je core, een paar kilootjes kwijt kwijtraken of je lichaam sterker maken en je conditie verbeteren.

50.00 monthly

View

Sokken

Sokken zijn op te halen in de Studio Shop. Deze wollen sokken zijn ideaal voor tijdens een rustige yogales of Savasana, maar ook heerlijk om thuis in de loungen!

30.00

View

Astanga Practice kaart

Practice kaart is op te halen in de Studio Shop. De Ashtange practice op een overzichtelijke kaart ter ondersteuning bij het aanleren van je eigen practice.

10.00

View

Ashtanga Yoga Primary Series

Start vandaag nog je eigen yoga routine voor kracht, focus en rust! Onze visie én practice op de mat leert je ondanks dat de omstandigheden niet ideaal zijn je wel altijd controle hebt over hoe jij dealt met deze omstandigheden. Door het doen van de yoga practice zelf zullen de omstandigheden natuurlijk niet veranderen, maar leer je lichter en makkelijker om te gaan met de uitdagingen en oncomfortabelheden van het leven. Daarom is yoga zelf ook uitdagend en soms oncomfortabel. Ashtanga Yoga bestaat uit een vaste serie oefeningen die je op het ritme van je ademhaling houding na houding uitvoert. De kracht zit hem in de herhaling, het zelfstandig uitvoeren van de oefeningen waarbij de mat fungeert als een spiegel voor wie jij bent en hoe je in het leven staat. Via deze link krijg je alvast een indruk van de online training. https://www.theyogarebelation.com/online-leeromgeving-intro/

75.00

View

Manduka eKO Mat 5mm

Yoga mat is op te halen in de Studio Shop. De Manduka eKO matten zijn duurzaam gemaakt en geven je een uitzonderlijke goede grip bij je Yoga-sessies. Deze rubberen matten zijn gemaakt voor de bewuste Yogi en gaan vanwege de hoge slijtvastheid heel lang mee. Wanneer jij op zoek bent naar een milieuvriendelijke Yogamat van een hoge kwaliteit is de eKO mat voor jou een goede keuze!

100.00

View

Manduka eKO SuperLite Reis Yoga Mat

Yoga mat is op te halen in de Studio Shop. Manduka eKO Superlite matten zijn bijzonder licht, met ongeveer 1kg aan Natuurlijk Rubber. Deze matten kunnen hierdoor gemakkelijk met je meegenomen worden. De Superlite matten pak je zo op en zijn goed op te vouwen. Een ideale mat om mee te reizen dus! De matten zijn duurzaam gemaakt en geven je een uitzonderlijke goede grip bij je Yoga-sessies. Deze rubberen matten zijn gemaakt voor de bewuste Yogi en gaan vanwege de hoge slijtvastheid heel lang mee. Wanneer jij op zoek bent naar een milieuvriendelijke Yogamat van een hoge kwaliteit is de eKO mat voor jou een goede keuze!

45.00

View

Manduka meditatiekussen - Grijs

Meditatiekussen is op te halen in de Studio Shop. Stilte wacht u met uw nieuwe Peace-in-peace-out Meditatiekussen van Manduka. De innovatieve hybride katoen / boekweit vulling zorgt voor optimale heup ondersteuning voor zittende meditaties en poses. En het kan worden aangepast met precies de juiste hoeveelheid van milieuvriendelijke boekweitdoppen doordat het binnenkussen toegankelijk is via een rits. Met een sneldrogende Equa Plus buitenhoes en een reis-vriendelijke handvat, kan dit kussen je helpen om kalmte te vinden in de studio of thuis. Stilte wacht u met uw nieuwe Peace-in-peace-out Meditatiekussen van Manduka. De innovatieve hybride katoen / boekweit vulling zorgt voor optimale heup ondersteuning voor zittende meditaties en poses. En het kan worden aangepast met precies de juiste hoeveelheid van milieuvriendelijke boekweitdoppen doordat het binnenkussen toegankelijk is via een rits. Met een sneldrogende Equa Plus buitenhoes en een reis-vriendelijke handvat, kan dit kussen je...

50.00

View

Manduka wollen yogadeken

Deken is op te halen in de Studio Shop. Deze milieuvriendelijke deken is geweven van 100% gerecycled mix van wol en synthetische vezels en is voorzien van een pluche, zachte textuur die prachtig aan uw huid voelt. De yogadeken is vormbaar en soepel en kan worden gerold tot een bolster of worden gevouwen om uw wervelkolom, heupen of benen te ondersteunen voor de ultieme warmte, comfort. Ook kunt je de deken heerlijk om je heen doen als je mediteerd of in een rustige pose zit of ligt. 1.6 kg ; 152 cm x 208 cm 75 % gerecyclede wol en 25 % gerecyclede synthetische vezels gezoomde rand om rafelen te voorkomen Dicht gewoven, de deken is rekbestendige, super zacht en verzet zich tegen "pluizen", zelfs na het wassen

45.00

View

Manduka Yogablok

Yoga blok is op te halen in de Studio Shop. Grootte: 64 x 33 x 12cm Balans- en houdingsoefeningen Stretchen Materiaal: EVA

16.00

View

Manduka eQua Yoga Towel - 218cm

Yoga mat handdoek is op te halen in de Studio Shop. Deze Yoga towel is geschikt voor yogamatten tot 218 cm. Deze yogatowel is extreem licht van gewicht maar toch duurzaam, super-absorberend en sneldrogend. Daardoor is deze towel veel fijner dan een gewone katoen of polyester handdoek. De verbeterde Equa yoga towel is dikker en zachter voor een nóg betere absorptie en grip. Een yoga handdoek als deze is de perfecte metgezel voor alle Manduka high performance yoga matten, maar is ook prima te gebruiken op yogamatten van andere merken.

38.00

View

Manduka Equa - handdoek klein

Handdoek is op te halen in de Studio Shop. De Manduka eQua Mat Towel is hiermee een multifunctionele handdoek die voor verschillend doeleinden inzetbaar is.Door de strak geweven vezels heb je een zacht en suèdeachtig gevoel. Het gespleten microfiber technologie zorgt voor een optimale vocht absorptie, een snelle verdamping en een goede grip ook onder vochtige omstandigheden.

15.00

View

Manduka Natural Rubber Mat Spray (240 ml)

Mat reiniger is op te halen in de Studio Shop. Een Natuurlijk rubber yoga mat reiniger Manduka Yoga Mat Wash (240 ml) is aan te bevelen voor alle Manduka eKO Series yogamatten. Deze yogamat reiniger is een gekwalificieerd organisch schoonmaakmiddel met aromatische essentiële oliën. De reiniger zorgt ervoor dat de mat schoon blijft. Hij desinfecteerd en laat de mat weer lekker fris ruiken. Dit middel is fosfaat vrij, biologisch afbreekbaar en bevat geen alcohol of andere ingredienten die de yogamat uit kunnen drogen. De yogamat Spray bevat citroenzuur om hard water te neutralizeren, positief geladen oppervlakte actieve stoffen om vuil aan te trekken, en essentiële oliën met een anti-bacteriële en therapeutische werking.

14.00

View

Limited

1ste maand onbeperkt deelname aan alle lessen. Na de 1ste maand 1 keer per week deelname aan een les naar keuze.

50.00 monthly

View

Limited Plus

1ste maand onbeperkt deelname aan alle lessen. Na de 1ste maand 2 keer per week deelname aan een les naar keuze.

75.00 monthly

View

Unlimited

Onbeperkt deelname aan alle lessen.

100.00 monthly

View

Unlimited Plus

Onbeperkt deelname aan alle lessen. Vrije deelname aan workshops. Maandelijks een 1 op 1 sessie.

150.00 monthly

View

Exclusief voor ODS members | Inschrijving

Inschrijfkosten bij een abonnement via ODS. Met het voldoen van de inschrijfkosten krijg je de eerste maand onbeperkt deelname aan alle lessen, een toegangskey tot onze studio, worden je gegevens in ons systeem opgevoerd en krijg je volledige toegang tot je persoonlijke online leeromgeving en het online portaal van de The Yoga Rebelation.

75.00

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......